Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Inspraak concept voorontwerp-bestemmingsplan bedrijventerrein

Voornemen

Het voornemen bestaat om een nieuw bestemmingsplan te maken voor het bedrijventerrein van Amerongen. De in de afgelopen maanden getroffen voorbereidingen hebben geleid tot het concept voorontwerp-bestemmingsplan bedrijventerrein.

Zienswijzen

Het concept voorontwerp-bestemmingsplan bedrijventerrein ligt van vrijdag, 17 januari 2003 tot en met donderdag, 13 februari 2003 voor ingezetenen en aan in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen op het gemeentehuis ter inzage. Tijdens de genoemde periode van 4 weken bestaat de mogelijkheid voor de genoemde belanghebbenden om schriftelijk zienswijzen naar voren brengen.

Inspraak- en informatieavond

Op dinsdag 21 januari 2003, aanvang 19.30 uur, zal een inspraak- en informatieavond gehouden in het gemeentehuis van Amerongen. Op deze avond zal een toelichting op het concept-plan worden gegeven. Tevens zal een toelichting worden gegeven over de verdere voorbereiding met betrekking tot de doortrekking van de Bertus Leendersweg De mogelijkheid is aanwezig om op deze avond mondeling zienswijzen naar voren te brengen.