Gemeente Apeldoorn

Wethouder Kuijpers slaat eerste paal Grolleman op Ecofactorij

Wethouder ir. Th.M.G. Kuijpers verricht vrijdag 17 januari a.s. de officiële starthandeling voor de bouw van Grolleman Vrieshuis op de Ecofactorij. Deze handeling vindt plaats om 14.15 uur op de bouwplaats aan de Woudhuizermark en bestaat uit het slaan van de eerste paal. Na Reesink is Grolleman het tweede bedrijf dat zich op een kavel van 4,5 hectare vestigt op duurzaam bedrijventerrein de Ecofactorij. Grolleman Vrieshuis is gespecialiseerd in het invriezen, verpakken, opslaan en vervoer van diepgevroren goederen.

De Ecofactorij is een 95 hectare groot duurzaam bedrijventerrein gelegen aan de zuidoostkant van Apeldoorn. Met handhaving, vergunningverlening en het kwaliteitsplan waarborgt de gemeente Apeldoorn het duurzame karakter van het bedrijventerrein. In dit kwaliteitsplan staan maatregelen en voorwaarden genoemd voor onder meer de themas energie, water, afval, grondgebruik en bereikbaarheid.

Tenslotte gaat parkmanagement er voor zorgen dat de duurzaamheidgedachte blijft gewaarborgd en wordt gestimuleerd, onder meer door hergebruik van restwarmte en industrie- en spoelwater van bedrijven.

Einde persbericht

© 1996-2003 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer
Webserver: 1