Gemeente Dalfsen

15/01/2003

Commissaris van de Koningin bezoekt Dalfsen

Dalfsen - Commissaris van de Koningin mr. G.J. Jansen brengt vrijdag 17 januari een kennismakingsbezoek aan Dalfsen. De heer Jansen is sinds 1 juni 2002 CvdK in Overijssel en bezoekt in dat kader alle 26 gemeenten in de provincie.

De kennismaking met de gemeente Dalfsen start vrijdagochtend om 9.30 uur met een ontvangst in het gemeentehuis van Dalfsen. Aansluitend vindt er een gesprek plaats met het College van Burgemeester en Wethouders over actuele zaken die in de gemeente spelen. Van 10.30 tot 12.00 uur staat er een bedrijfsbezoek aan houtverwerkingsbedrijf Foreco op het programma. Bij dit onderdeel van het programma zijn ook de voorzitters van de Industriële Club Dalfsen, Industriële Kring Nieuwleusen en de Ondernemersvereniging Lemelerveld aanwezig. Zij zullen iets vertellen over de bedrijfsontwikkelingen en
-mogelijkheden in de gemeente en de beperkingen waar ondernemers mee te maken hebben.
Geheel in de sfeer van de bedrijfsactiviteiten van Foreco zal Rik van Drielen een demonstratie motorzagen geven. Van Drielen is medewerker van De Boombouw uit Lemelerveld. Eigenaar van deze speciaalzaak voor landschapsartikelen is John van Kampen. Hij verwierf internationale bekendheid als wereldkampioen motorzagen.

Het bezoek van de Commissaris van de Koningin wordt afgesloten met een lunch om 12.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Aan de lunch nemen ook de raadsleden deel en de voorzitters van de verenigingen van Plaatselijk Belang uit de gemeente Dalfsen.