Partij van de Arbeid

HERZIEN in verband met gewijzigd tijdstip. Excuses voor het ongemak.

PERSBERICHT

PvdA-voorlichting

Binnenhof 1a

Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 16 januari 2003

WOUTER BOS IN GESPREK MET REIZIGERS EN BEZOEKERS VAN DE MARKT

Vrijdag 17 januari brengt PvdA-lijsttrekker Wouter Bos een bezoek aan Amsterdam.

Om 11.00 uur presenteert Wouter Bos samen met PvdA Tweede-Kamerlid Ferd Crone een plan over kleine kernen. Deze presentatie vindt plaats op het Partijbureau van de PvdA, Herengracht 54 in Amsterdam.

Om 14.30 uur spreekt de PvdA-lijsttrekker op Vespuccimarkt aan de Vespuccistraat in Amsterdam (De Baarsjes) met het winkelend publiek. Daarnaast speelt Bos het PvdA-knikkerspel. Dat is een spel waarbij mensen kunnen aangeven welke thema's prioriteit hebben.

Rond 14.50 uur vertrekt Bos met de tram, lijn 13, naar station Jan van Galen. Tijdens de rit gaat de PvdA-lijsttrekker in gesprek met reizigers. Bij station Jan van Galen neemt Wouter Bos de metro richting Zuid/WTC (rond 15.10 uur). Tijdens de rit knoopt de PvdA-er een gesprek aan met passagiers. Tevens biedt hij hen de folder Doe de test en maak uw keuze aan. Deze folder adviseert zwevende kiezers bij de keuze voor de PvdA of andere partijen. Op tussengelegen stations stapt Wouter Bos uit om in gesprek te gaan met wachtende reizigers.

Bij station Lelylaan spreekt Wouter Bos met Aad Veenman (President Directeur NS) over veiligheid in het Openbaar Vervoer.

Bij het eindstation ontmoet Bos PvdA-wethouder Hannah Belliot. Samen delen zij tot 16.30 uur rozen uit aan voorbijgangers.

Van 19.30 tot 20.15 uur spreekt Wouter Bos met de Surinaamse gemeenschap op uitnodiging van de Stichting Kwakoe in het Novotel, Europaboulevard 10.



Partij van de Arbeid