VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Bill Clinton vindt Vodafone live! 'very nice'

Vodafone medewerker legt toevallige ontmoeting met Clinton vast via Vodafone live!

Maastricht, 17 januari 2003 - Je bent aan het winkelen in Rotterdam, wordt bijna omver gelopen door een tiental mannen in pakken en staat opeens oog in oog met oud-president van de Verenigde Staten, Bill Clinton. Het is John van Noort, medewerker van Vodafone, onlangs overkomen tijdens het bezoek van Clinton aan Nederland. Om dat ongelofelijke moment direct te kunnen delen met zijn vrienden pakte hij zijn Vodafone live! toestel, maakte een foto en kon het bewijs direct aan hen laten zien.

De voormalig president was omringd door bodyguards op het moment dat John hem voorbij zag lopen. John trok de stoute schoenen aan, liep met zijn Vodafone live! toestel naar Bill Clinton en vroeg hem of hij een foto mocht maken. Bill Clinton heeft het toestel aandachtig bekeken en terwijl zijn bodyguards al aanstalten maakten om John weg te sturen, gebaarde Clinton hen dat het goed was. Clinton was erg enthousiast; 'Ik heb zoiets nog nooit gezien, very nice!'. Hij stemde dan ook enthousiast in met het verzoek van John of hij samen met de oud-president op de foto mocht. Via het spiegeltje op het Vodafone live! toestel, de Sharp GX10, kon John het ideale plaatje zien, de foto knippen en direct mobiel doorsturen naar zijn vrienden.

Onder het icoon 'Nieuw' van het Vodafone live! menu kunnen klanten het onderdeel 'Het Moment' aanklikken. Klanten kunnen op deze manier unieke, leuke en bijzondere momenten via Vodafone live! direct delen met andere gebruikers. Meest recente voorbeeld daarvan is een ontmoeting van een Vodafone klant die Raymond van Barneveldt ontmoette één dag nadat hij in Engeland voor de derde keer het wereldkampioenschap darts had gewonnen. Ook op het live! gedeelte van de internetpagina van Vodafone, www.vodafone.nl, kunnen mensen de MMS-berichten van anderen zien en daarop reageren.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone
Vodafone is het één na grootste mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd 107,5 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.