Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 17-01-2003 Persberichten district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL, Veghel

Donderdagavond zijn drie personen licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de N265 in Veghel. Een 27-jarige Veghelse automobilist reed over de linkerrijbaan en week al rijdende, om onbekende reden, uit naar rechts. Daardoor kwam hij in aanraking met de personenauto van een 26-jarige vrouw uit Veghel, die de macht over het stuur verloor en tegen een boom botste. Beide autobestuurders, alsmede een 17-jarige Hengelose die als passagier in de auto bij de vrouw zat, raakten gewond en zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling konden zij weer naar huis vertrekken.

CARAVAN UITGEBRAND, Schaijk

Op camping De Percival aan de Zeelandsedreef is afgelopen nacht een onbewoonde stacaravan in vlammen opgegaan. Er werd een ontploffing gehoord waarna de caravan in lichterlaaie stond. De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer heeft het vuur geblust.

WIELEN EN KENTEKENPLATEN GESTOLEN, Veghel

Vanaf een bedrijventerrein aan het Heuvelplein in Veghel zijn vermoedelijk afgelopen nacht van een bestelauto de vier wielen (chroomvelgen van het merk BSA) gedemonteerd en ontvreemd. Van een andere op het terrein staande auto zijn de beide kentekenplaten (XK-SB-23) gestolen.