Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 17-01-2003 Persberichten district Land van Cuijk

AUTO GESTOLEN, Wanroij

Tussen woensdagavond en donderdagmiddag is vanaf een erf van een woning aan de Broekkant in Wanroij een rode Opel Kadett met het kenteken KR-47-NN gestolen.

RIJBEWIJZEN INGENOMEN NA SNELHEIDSOVERTREDING, Landhorst

Donderdag tussen 17.15 uur en 21.00 uur heeft het team verkeershandhaving tijdens een snelheidscontrole op de Grote Baan in Landhorst van drie automobilisten het rijbewijs ingenomen. De drie snelheidsduivels uit Volkel (43 jaar), Asten (37 jaar)en Uden (30 jaar) reden met snelheden van respectievelijk 144, 145 en 150 kilometer per uur. Ter plaatse geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur.

INBRAAK, Mill

In de nacht van donderdag op vrijdag is er ingebroken in een winkelpand aan de Markt in Mill. Men is via het dak en verbreking van een rolluik de winkel binnengekomen. De kassa met onbekende inhoud en enkele potjes met brief- en muntgeld weggenomen.

GEWONDE BIJ AANRIJDING, Beers

Vrijdagmorgen is een 33 jarige motorrijder uit Mill gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Millseweg in Beers. Hij is met een beenbreuk en een pijnlijke schouder opgenomen in Maasziekenhuis in Boxmeer. Een 36-jarige automobilist uit Cuijk reed door een bocht en hield niet voldoende rechts. Daardoor kwam hij in botsing met de motorrijder.