CDG


CDG Citrix 'CALC of the Quarter'

CDG is voor de derde keer in haar bestaan Citrix 'CALC of the Quarter' geworden. Het gaat om het 4e kwartaal van 2002. Ieder kwartaal wijst Citrix haar meest productieve opleidingscentrum in de EMEA regio deze titel toe. Het is derhalve vrij opmerkelijk dat CDG deze titel voor de derde keer in ontvangst mag nemen. Dit zegt iets over de acceptatie van Server Based Computing in Nederland.

CDG is trots op het feit dat de investeringen die het afgelopen jaar gedaan zijn in accommodatie en trainingsassortiment, hebben gezorgd voor een groeiende waardering van onze opleidingen.

CDG Education Centre is het kenniscentrum van CDG waar resellers en eindgebruikers praktijkgerichte trainingen kunnen volgen. In onze zeer moderne en goed geoutilleerde trainingsfaciliteit verzorgen gecertificeerde specialisten van onze leveranciers of van CDG de trainingen. Door hun jarenlange ervaring zijn zij in staat om hun expertise op een praktijkgerichte en vooral enthousiaste manier over te brengen.

De diverse technische trainingen worden steeds vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends. CDG is voorstander van praktijkgerichte trainingen waarbij de opgedane kennis meteen toepasbaar is. Het theoretische gedeelte van de trainingen wordt aangevuld en verbeterd met praktijkervaringen en praktijkvoorbeelden.

17-1-2003 link