Politie Gelderland-Midden

Rheden, man valt van ladder
Publicatiedatum: 17-01-2003

Een 26-jarige man uit Dieren is vrijdagochtend gewond geraakt toen hij van een ladder viel. De man was samen met een collega aan het werk op het dak van een woning aan de Steenbakkersweg in Rheden. Toen hij naar beneden wilde, stapte hij van het dak op de ladder die tegen het huis aan stond. Daarbij verloor hij vermoedelijk zijn evenwicht en maakte een val achterover. Een huisarts verleende de man eerste hulp. Daarna werd hij door het ambulance- en brandweerpersoneel gestabiliseerd (wervelplank) en met onbekend letsel naar ziekenhuis Rijnstate in Arnhem vervoerd. De Arbeidsinspectie stelt onderzoek in naar de precieze toedracht van het ongeval.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem e.o., snelheids- en verkeerscontroles
Publicatiedatum: 17-01-2003

Op de Koningsweg (buiten bebouwde kom) werd op donderdagochtend op twee plaatsen een snelheidscontrole gehouden. Van de 4300 gecontroleerde automobilisten waren er 58 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 km/uur.
Op de Utrechtseweg in Heelsum werd op donderdag van 7.15 - 8.15 uur een verlichtings/gordelcontrole gehouden. Er werden in totaal 22 bonnen uitgeschreven. Op de Utrechtseweg in Oosterbeek werden tijdens een verkeerscontrole van 9.15 tot 11.45 uur 24 bekeuringen uitgeschreven (21x gordel, 2x parkeerverbod en 1x APK). In Renkum heeft de politie 's middags op de Hogenkampseweg en de Dorpstraat een zevental bonnen uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs, het parkeren op laad/losplaats en het fietsen in voetgangersgebied.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---