Gemeente Winterswijk


17 januari 2003

GEMEENTE WINTERSWIJK START FORUM

De afgelopen week is de gemeente Winterswijk gestart met een forum via haar website. Via dit forum kunnen inwoners van Winterswijk op www.winterswijk.nl meedenken over diverse plannen, terwijl die nog in de ontwikkelfase zijn.
Bij de gemeente is momenteel een organisatie-ontwikkelingstraject gaande. Doel daarvan is de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren door vraaggericht te gaan werken. Het forum is alvast een voorproefje.

Het eerste forum gaat over breedtesport en is alleen toegankelijk voor een selecte groep bezoekers. Over dit onderwerp hebben al diverse bijeenkomsten plaatsgevonden met geïnteresseerden. Vooral verenigingen, instellingen en scholen hebben de informatiebijeenkomst en werkbijeenkomsten bijgewoond. Hun ideeën en suggesties worden gebruikt om een breed gedragen aanvraag voor subsidie voor sportieve activiteiten in Winterswijk in te dienen bij het ministerie. Het eerste forum is alleen toegankelijk voor degenen die vanaf de startbijeenkomst direct betrokken zijn bij het project breedtesport. In de nabije toekomst zullen diverse andere onderwerpen aan de orde komen en is het forum toegankelijk voor iedereen die mee wil denken over de plannen van de gemeente.