Nederlands Uitgeversverbond

DISTRIFOOD WINNAAR VAN DE LOF-PRIJS VOOR VAKINFORMATIE 2003

PERSBERICHT

Distrifood is uitgeroepen tot winnaar van de LOF-prijs voor vakinformatie 2003, dé kwaliteitsprijs van de uitgevers van vakinformatie.
Aan deze jaarlijkse prijs is een geldbedrag van ¤ 10.000 verbonden.

De prijs is uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond op 16 januari 2003 in Hotel The Grand in Amsterdam.

Deze titel toont zich uitermate creatief bij het inspelen op de informatiebehoefte van de doelgroep. De uitgever laat zich niet beperken tot traditionele media, maar zet een uitgebreid scala in van middelen om de behoefte van de doelgroep te bevredigen, aldus Leon de Wolff, voorzitter van de jury.

Distrifood is door de jury gekozen uit 5 nominaties. De andere nominaties zijn: Broadcast Magazine (Broadcast Press Hilversum), Computable (VNU Business Publications), Gezond in Bedrijf (WEKA Uitgeverij) en Management Tools (Kluwer BV).
Reed Business Information is de uitgever van Distrifood.

De LOF-prijs voor vakinformatie is een initiatief van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap en de Stichting Lucas-Ooms Fonds. De prijs wordt toegekend aan een uitgave of uitgever op het terrein van vak- en wetenschappelijke informatie. Het totaal van het uitgeefproduct wordt beoordeeld aan de hand van drie dimensies van kwaliteit, de inhoud, de productmix en de vormgeving.

Samenstelling van de jury:
drs. L.J. de Wolff, directeur Leon de Wolff Mediamanagement, voorzitter van de jury
C. van Kempen, directeur Know Limits, voormalig voorzitter RvB Wolters Kluwer
J.D. Rensen, hoofdredacteur Nova
K. Staal, grafisch ontwerper bno, Staal & Duiker Mediadesign drs. P. Vuijsje, zelfstandig gevestigd mediaconsultant en publicist

R.M. Vrij, secretaris van de Groep UVW, secretaris van de jury
---