Stadsdeel Amsterdam-Noord


17/1/2003 - PrettyMum winnaar Ondernemersprijs 2002

De Ondernemersprijs 2002 is 17 januari uitgereikt aan PrettyMum, een winkel met alles voor vrouwen die borstvoeding geven. Het thema van de prijs was dit jaar klantvriendelijkheid. PrettyMum was een van de vier genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs.

Belangrijkste criteria voor de jury om de klantvriendelijkheid te meten waren: betrouwbaarheid, levertijd, nazorg en service, persoonlijke benadering, de bedrijfsfilosofie en de gebruikte communicatiemiddelen. PrettyMum ontvangt de prijs, volgens de jury, vanwege de bedrijfsfilosofie, met het maken van winst als prettige bijkomstigheid, en de onmiskenbaar klantgerichte aanpak.

De Ondernemersprijs bestaat dit jaar uit een geldbedrag van 5000 en een plastiek van André Volten.
De overige genomineerden waren Prinscript, De Bricoleur en Wissewasjes. Zij zijn respectievelijk op de tweede, derde en vierde plaats geëindigd en hebben een kleinere versie van de plastiek ontvangen.

PrettyMum is een winkel die niet alleen produkten als voedingskussens en kolven maar ook mode en lingerie verkoopt voor vrouwen die borstvoeding geven. Niet alleen aan huis, maar ook via de website worden de produkten aan een, inmiddels internationale, klantenkring verkocht.

Stadsdeel Amsterdam-Noord onderhoudt op verschillende niveaus contacten met de ondernemers in het stadsdeel. De traditionele verkiezing van de ondernemer van het jaar hoort daar ook bij. De prijs wordt dit jaar voor de negende keer uitgereikt.