Ingezonden persbericht

Quote hoofdredacteur in debat met Binnenhof Babes

Business en Binnenhof Babes

AMSTERDAM, 20030117 --
  • Vrouwen moeten niet zeuren, ze maken makkelijk carrière, zeker in de politiek. Het glazen plafond is een gedachtespinsel van bedaagde feministes.
  • D66 is een opportunistische partij met gevoel voor de tv-democratie, kijk maar naar de nr. 2 op de lijst.
  • 494 namen van de Quote-500 zijn mannen. Dat zegt genoeg over het gebrek aan ambitie van vrouwen.

Over deze en nog meer stellingen gaat Quote hoofdredacteur Jort Kelder in debat met vier jonge vrouwelijke politici op vrijdag 17 januari in Amsterdam. Van de partij zijn onder andere: uiteraard Binnenhof-babe Loesewies van der Laan (D66), Nicolien van Vroonhoven (CDA) en Arda Gerkens (SP). In het "Quote-café" ondervraagt Jort Kelder het kwartet over onder meer het gebrek aan topvrouwen in politiek en het bedrijfsleven, girlpower, Haagse haantjes en andere brandende verkiezingskwesties.

Ook aanwezig is het gros van de veertig business-babes die prijken in het februarinummer van Quote (vanaf volgend week overal te koop). En indien nodig zal een van hen ook voor de verbale hap van deze verkiezingsborrel zorgen. Of zoals Chantal Olthoff (client-manager Dialog KHY) het omschrijft in het februari-nummer: "Vrouwelijke leidinggevenden lijden nogal eens aan kutnijd. Die zijn bang dat je op hun stoel wilt zitten".

Tijd: vrijdag 17 januari 18.00-19.00 uur.

Plaats: Mercurius, Prins Hendrikkade 20-21 (020-5217010), Amsterdam.



Ingezonden persbericht