Ingezonden persbericht

Persbericht
Januari 2003

Zangeres Do winkelt in Designer Outlet Roermond

Zangeres Do (Dominique van Hulst) heeft onlangs gewinkeld in het Designer Outlet Roermond. Ondanks haar drukke schema, heeft de Brabantse Do (20) tijd vrijgemaakt om te speuren naar koopjes. Met de hit `Heaven' stond zij op nummer 1 in de hitlijsten van Australië, Nieuw Zeeland en Engeland en hoog in de top tien in Amerika. Dit liedje betekende haar grote internationale doorbraak. De Eindhovense, die de plaat maakte met DJ Sammy en producer Yanou Feat, is opeens een wereldster geworden.

Designer Outlet Roermond
Designer Outlet Roermond is rechtstreeks bereikbaar via de provinciale weg en direct gelegen aan het historische hart van Roermond. In dit outlet verkopen internationale topmerken en designer labels rechtstreeks aan de consument met kortingen tot 50%. Bij de zomer- en wintersale lopen deze kortingen op tot 70% van de verkoopprijs! In het eerste jaar hebben meer dan twee miljoen mensen het Designer Outlet Roermond bezocht. McArthurGlen, de exploitant van het outlet, is de toonaangevende ontwikkelaar van designer outlets in Europa.

Designer Outlet Centre Roermond BV Stadsweide 2 6041 TD Roermond Voor informatie: T 0475 ­ 351 777 S www.designeroutletroermond.com

Persinformatie: Cachet Communicatie,T 036­548 21 21 / E cynthia@cachetcommunicatie.com