Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 14-01-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 18 januari
Radio 2 ­ 16.00 uur

Eigenzinnige roger peterson (idols) bij tros muziekcafÉ

In het live programma TROS MUZIEKCAFÉ ontvangt Hadassah de Boer zaterdag 18 januari onder meer de eigenzinnige 'Idols'-deelnemer Roger Peterson met zijn band, Robert Leroy en de band Savannah.

Het lijkt erop dat Roger Peterson, de deelnemer die het muziekprogramma 'Idols' verliet omdat hij liever zijn eigen muziek maakt, het programma helemaal niet nodig heeft om een idool te worden. Roger heeft niets te klagen over aandacht rond zijn persoon en niet te vergeten zijn eigen band. Roger speelt met zijn band een aantal nummers bij TROS MUZIEKCAFÉ. Natuurlijk praat Hadassah met Roger over zijn toekomstplannen.

De nieuwe single 'Zonder Jou' van Robert Leroy schiet omhoog in de Mega Top 50. De Amsterdamse zanger timmert al een aantal jaren aan de weg met nummers als 'Doe niet zo stom' en 'Geef de nacht maar de schuld'. Inmiddels geldt Robert Leroy als zanger van het 'volwassen levenslied' en bij TROS MUZIEKCAFÉ laat hij dit horen.

De Nederlandse band Savannah is tot ver buiten de landsgrenzen bekend en bekroond voor hun countrymuziek. Bij TROS MUZIEKCAFÉ spelen ze een aantal aanstekelijke line-dance nummers.

De sportgast van deze week is badmintonster Karina de Wit (15de op de wereldranglijst). Begin deze week kwam ze terug uit Thailand waar ze in de Thaise Open de kwartfinales bereikte en daarmee de beste Nederlandse van het toernooi was. TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.