Ingezonden persbericht

Turn Up The Basement No. 6 Persbericht
Final edition

Voor de echte technoliefhebber zal dit voorlopig de laatste kans zijn om nog 1 keer los te gaan in de Basement.

Wie herinnert zich niet meer die zaterdagavonden in Nighttown, helemaal vol, T!M achter de draaitafels...alleen als je niet van techno houdt, weet je niet waar ik het over heb. Vandaar dat we niet om T!M heen kunnen voor deze laatste editie...

Zo horen ook Perry en Michel deze keer niet te ontbreken, met het afgesloten hoofdstuk Strictly Techno leek ons dit een mooi eerbetoon om ze voor onze laaste avond in de Basement te vragen.

Als "special treat" komt mr. Synewave uit New York, Damon Wild, een set van 2 uur draaien, mis dit niet! Synewave is 1 van de meest gerenomeerde technolabels ter wereld. Damon Wild heeft talloze artiesten aan hun eerste platencontracten geholpen, waaronder The Advent (Kombination Research) en Steve Stoll (Proper). De man zelf heeft ook talloze maxi's en albums uitgebracht en hij heeft live opgetreden voor 80.000 man op Members of Mayday.

De avond zal als vanouds afgesloten worden door de residents Daniel en Yves (Orange). Visuals en aankleding worden wederom verzorgd door Atmosphere.

Line Up:
Damon Wild (Synewave NYC)
T!M (Grammar/Indulge)
Yves (Orange/Nighttown)
Daniel (Orange/Nightown)
Michel (Strictly Techno)
Perry (Strictly Techno)

Visuals en decoratie:
Atmosphere

Locatie:
Nighttown Basement Rotterdam
West Kruiskade 26-28

Datum:
18 Januari 2003 (23:00-06:00)

Voor meer info:
Sinaasappel Productions
www.sinaasappel.com