Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-01-2003 Persberichten district Binnensticht, 11.00 uur

Tasjesrover

BILTHOVEN- Op zaterdagavond werd een vrouw slachtoffer van een mislukte tasjesroof.

Omstreeks 20.44 uur liep een 58-jarige vrouw uit Bilthoven over het voetpad gelegen aan de Julianalaan. Plotseling kwam een onbekend persoon aanfietsen en probeerde de handtas van de vrouw af te pakken. De vrouw hield echter goed vast waardoor de jongen zonder buit moest vertrekken.

De politie vraagt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van het district Binnensticht; 0900-8844.

Lastige mannen

ZEIST- Op zondagochtend hielden politieagenten te voet toezicht in de omgeving van de Korte Steynlaan. Omstreeks 02.10 uur zagen de agenten een 25-jarige man uit Rotterdam zich hinderlijk gedragen en hij uitte beledigende taal naar de agenten. Hij kreeg hiervoor een bekeuring. Terwijl de agenten de bekeuring uitschreven kwam een 29-jarige man uit Utrecht bij de agenten staan en gedroeg zich erg vervelend. De agenten vroegen de man weg te gaan maar dit deed hij niet. De hardleerse Utrechter werd aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Op Het Rond werd een 23-jarige man uit Zeist aangehouden omdat hij tegen een telefooncel aansloeg. Agenten zagen dit en hielden de geweldpleger aan. In eerste instantie verzette de man zich hevig maar kon uiteindelijk toch worden meegenomen naar het bureau en worden ingesloten.