Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 19-01-2003 District Land van Cuijk

MET MES IN BOVENBEEN GESTOKEN, Grave

Een 21-jarige Udenaar is in de nacht van zaterdag op zondag op de Arnoud van Gelderweg in Grave met een mes in het rechter bovenbeen gestoken. Hij heeft zich in het ziekenhuis in Oss laten behandelen. De man stond stil voor een verkeerslicht toen een hem onbekende man het rechterportier van zijn auto open deed en instapte en zei "Go Germany". Toen de Udenaar hem te verstaan gaf dat hij dat niet zou doen greep de man een mes en stak de Udenaar in het been. De Udenaar wist de man de auto uit te werken en is vervolgens weggereden.

190 EURO BOETE, Haps

In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg een 18-jarige automobilist uit Gennep een geldboete opgelegd van 190 euro. Hij reed met zijn auto over de A73 onder Haps met een glaasje te veel op.

CARAVANS AFGEBRAND, Wanroij

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn drie op een camping aan de Campinglaan in Wanroij staande caravans in vlammen opgegaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er niets meer te redden. De oorzaak van de brand is niet bekend maar brandstichting is niet uitgesloten.

SNELKRAAK, Sint Anthonis

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden een snelkraak gepleegd in een winkel aan de Breestraat in Sint Anthonis. Toen de politie aankwam zagen zij een eerder in de nacht vanaf de Randweg in Sint Anthonis gestolen rode personenauto van het merk Audi 80 met draaiende op de weg staan. Met de auto waren de beide toegangsdeuren tot de winkel totaal vernield. Het is niet bekend wat men uit de winkel heeft weggenomen.