Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 19-01-2003 District Maasland

TE LAAT DICHT EN BELEDIGING,

De politie controleerde in de nacht van zaterdag op zondag een horecabedrijf aan de Kruisstraat in Oss. Om half vier bleek de zaak nog volop in bedrijf. Er waren nog klanten binnen en de muziek draaide nog volop. De 51-jarige eigenaar van de zaak kreeg een proces-verbaal. Hij was het er niet mee eens en begon te politiemensen in het bijzijn van enkele klanten te beledigen. Hij is vervolgens aangehouden.

AUTODIEFSTAL, Oss

Tussen vrijdagavond en zaterdagmiddag is vanaf de Oostwal in Oss een zwarte personenauto, merk Suzuki Vitara, met het kenteken 41-JX-NV gestolen.

DODE BIJ VERKEERSONGEVAL

Zaterdagavond is bij een eenzijdig verkeersongeval in Ravenstein een 24-jarige automobilist uit Berghem om het leven gekomen. Het ongeval vond plaats op de Beemdenweg waar het slachtoffer in een flauwe bocht de controle over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand kwam. De man overleed ter plaatse.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING, Oss

Vrijdag omstreeks kwart voor zes vond er op de kruising van de Gewandeweg met de Looveltlaan in Oss een verkeersongeval plaats. Een 10-jarige meisje stak via de fietsoversteekplaats de rijbaan over en werd aangereden door een zilverkleurige personenauto. De fiets van het meisje raakte hierdoor beschadigd. De bestuurder van de auto en een inzittende stapten beiden uit en hebben naar de schade gekeken. Zij gaven het meisje daarna 1 euromunt, stapten in en reden door. Getuigen van dit ongeval worden verzocht contact op nemen met de politie in Oss tel. 0900-8844.

GEWONDE NA AANRIJDING, Heeswijk-Dinther

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond op de Hoog-Beugt in Heeswijk-Dinther een eenzijdig verkeersongeval plaats, waarbij een 36-jarige automobiliste ernstig letsel opliep. Haar even oude echtgenoot die bij haar in de auto zat bleef ongedeerd. De vrouw raakte bekneld en het duurde geruime tijd voor de hulpverlenende instanties haar uit de auto konden bevrijden. Het slachtoffer is overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De bestuurster heeft waarschijnlijk in een flauwe bocht de controle over het stuur verloren, raakte vervolgens in een slip en kwam tegen een boom tot stilstand.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR, Oss

Op de Vierhoeksingel in haar woonplaats Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 27-jarige automobiliste aangehouden. De vrouw had te veel aan bacchus geofferd en kreeg naast een proces-verbaal ook een rijverbod voor de duur van 4 uren