Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 19-01-2003 District De Leijgraaf

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Veghel

Een 48 jarige automobilist uit Veghel moest in de nacht van zaterdag op zondag bij de politie zijn rijbewijs inleveren. De man reed met zijn auto over de Sluisstraat in zijn woonplaats en bleek bij controle wel erg diep in het bekende alcoholglaasje te hebben gekeken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Zeeland

Een 48 jarige automobilist uit Heesch moest in de nacht van zaterdag op zondag bij de politie zijn rijbewijs inleveren. De man reed met zijn auto over de Kerkstraat in Zeeland en bleek bij controle erg diep in het bekende alcoholglaasje te hebben gekeken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt

ZOETEKAUW, Uden

Afgelopen vrijdag is in een winkel aan het Muziekplein in Uden een 19 jarige vrouw uit Zeeland aangehouden. Zij had uit de winkel enkele repen chocolade weggenomen en door winkelpersoneel betrapt. Zij is overgedragen aan de politie en op het politiebureau kwamen uit de handtas van de vrouw nog een 7 tal tabletten chocolade te voorschijn. Ook deze waren van diefstal afkomstig. De verdachte is een ware zoetkauw want zij is voor soortgelijke feiten al meerdere keren gearresteerd.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Veghel

Van een 21-jarige automobilist uit Veghel is in de nacht van vrijdag op zaterdag het rijbewijs ingevorderd. Hij reed met een behoorlijk slok alcohol op met zijn auto over de Pastoor Clercxstraat in Veghel.