Partij van de Arbeid

MEER ROOD OP STRAAT
PVDA-CAMPAGNE 19 JANUARI TOT EN MET 21 JANUARI

In januari zijn alle PvdA-politici dag in dag uit in het land. In alle steden en dorpen voeren lokale en provinciale politici samen met de andere PvdA leden campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Alle kandidaat Tweede-Kamerleden, Eerste-Kamerleden, Europarlementariërs en vele andere PvdA-ers gaan dagelijks met drie bussen het land in om de campagnes in de steden en dorpen te ondersteunen. Zij bezoeken in 17 dagen minstens 50 steden en gaan met de lokale PvdA-ers de straat op onder de titel "Meer Rood op Straat".

Bijgaand treft u de persberichten aan met informatie over de bezoeken die de PvdA- verkiezingskaravaan de komende dagen zal afleggen.

PERSBERICHT
PvdA-voorlichting
Binnenhof 1a
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 17 januari 2003

Meer Rood op straat in Tilburg

In januari zijn alle PvdA-politici dag in dag uit in het land. In alle steden en dorpen voeren lokale en provinciale politici samen met de andere PvdA-leden campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Alle kandidaat Tweede-Kamerleden, Eerste-Kamerleden, Europarlementariërs en vele andere PvdA-ers gaan dagelijks met drie bussen het land in om de campagnes in de steden en dorpen te ondersteunen. Zij bezoeken in 17 dagen minstens 50 steden en gaan met de lokale PvdA-ers de straat op onder de titel "Meer Rood op Straat".

Op maandag 20 januari bezoekt de verkiezingskaravaan Tilburg. De PvdA-ers gaan in drie groepen uiteen.

Van 13.30 tot 16.30 uur bezoeken de teams de wijken Wandelbos, 't Zand en het winkelcentrum de Reeshof. De PvdA-ers gaan in gesprek met buurtbewoners en het winkelend publiek en delen rozen en folders uit.

Om 17.00 uur komen alle teams weer samen en geven flyers aan de reizigers op het NS-station.



Partij van de Arbeid