Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Driedaagse studieconferentie WSNS Plus
Datum: 20 t/m 22 januari 2003

Op 20, 21 en 22 januari 2003 organiseert de projectgroep WSNS Plus een 3-daagse studieconferentie in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Het aanbod van de conferentie richt zich op alle collega's in het samenwerkingsverband WSNS die daadwerkelijk bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg betrokken zijn.

Deelnemers kunnen zelf hun persoonlijke programma, op maat aangepast aan de eigen fase van ontwikkeling, samenstellen uit de afzonderlijke modules die steeds een dagdeel duren. men kan naar keuze 1, 2 of 3 dagen deelnemen.
In het ochtendprogramma kan gekozen worden voor informatieve workshops en/of praktijkworkshops. In het middagprogramma werken deelnemers aan de verdere ontwikkeling van één van de 7 deelthema's (zie 'voor nadere informatie'). De leden van de expertgroep gaan op maat aan de slag met de geselecteerde verbanden.

In de eerste helft van december start de inschrijving en ontvangen de coördinatoren van de samenwerkingsverbanden WSNS de uitnodigingsbrochure en het inschrijfformulier. Aan de coördinatoren WSNS wordt gevraagd om namens hun samenwerkingsverband een deelnemersteam samen te stellen. Wilt u meedoen met de conferentie, stem dat dan af met uw coördinator.

Zie voor nadere informatie: www.platformwsns.nl

Ministerie van OCenW
Europaweg 4
Postbus 25000
2700 LZ Zoetermeer
T: 079 323 23 23
F: 079 323 23 20
E: info@minocw.nl