Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 20 januari 2003

Tango: 95.000 stemmen overhandigd aan Gerrit Zalm

Via de website www.kwartjevankok.nl zijn de afgelopen twee weken meer dan 95.000 stemmen verzameld. Autorijdend Nederland geeft hiermee massaal aan dat zij het Kwartje van Kok direct terug willen aan de pomp. VVD Lijsttrekker Gerrit Zalm, groot voorstander van de teruggave van het Kwartje van Kok, heeft vandaag alle verzamelde stemmen in de vorm van een petitie in ontvangst genomen en heeft met deze 95.000 stemmen extra steun gekregen van autorijdend Nederland. Dat het Kwartje van Kok nu ook daadwerkelijk wordt teruggeven is hopelijk geen loze belofte meer!

Autorijdend Nederland heeft op eigen initiatief de moeite genomen om 95.000 keer een handtekening achter te laten op de website www.kwartjevankok.nl. Met de actie "Terug met dat Kwartje" wil Tango tankstations politiek Den Haag herinneren aan de eerder gedane beloftes. Tango heeft vorige week het goede voorbeeld gegeven door op alle Tango tankstations direct het Kwartje van Kok terug te geven aan de pomp. Profiel Tango
Tango, de nieuwe brandstofformule van Nederland, is recentelijk gestart met de opzet van een netwerk van onbemande tankstations door heel Nederland. Op 31 maart 2000 werd het eerste Tango-tankstation in Nijmegen geopend. Vanwege het feit dat Tango-tankstations onbemand zijn, biedt Tango de goedkoopste kwaliteitsbrandstof van Nederland aan, welke ingekocht wordt bij de raffinaderijen en brandstofdepots van de grote oliemaatschappijen. De brandstof die u bij Tango tankt, voldoet aan alle wettelijke eisen en wordt tevens meerdere malen per jaar door een extern bureau op specificaties gecontroleerd. Bij Tango tankt men met bank- en/of giropas, multitankcard en travelcard en ontvangt men géén zegels, bonuskaarten of andere spaarsystemen, die uiteindelijk toch door de klant zelf betaald worden. De korting zit direct verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Tango streeft ernaar op niet al te lange termijn een landelijk dekkend netwerk operationeel te hebben. Op dit moment zijn er al 50 Tango stations in Nederland operationeel.

Voor nadere informatie: Tango
Marc Schröder

Algemeen Directeur

Tel. 010 - 24.25.936

Website: www.kwartjevankok.nl

www.tango.nl
E I N D E P E R S B E R I C H T