CDA

Slotmanifestatie met lijsttrekker Balkenende, bewindslieden en fractievoorzitter Verhagen

Maandag 20 januari vindt in het Nieuwe Luxortheater (Posthumalaan 1) te Rotterdam de slotmanifestatie van de CDA-campagne plaats. Lijsttrekker Balkenende houdt een toespraak; een groot aantal CDA-bewindslieden neemt daarnaast actief deel aan de manifestatie.

De verkiezingsbijeenkomst begint om 19.30 uur met een toespraak van fractievoorzitter Maxime Verhagen. Daarna spreekt lijsttrekker en minister-president Balkenende de aanwezigen toe. Na een video-impressie van het werkbezoek die dag is er een ronde tafelgesprek met de bewindslieden Aart-Jan de Geus (Sociale Zaken en Volksgezondheid), Jaap de Hoop Scheffer (Buitenlandse Zaken) en Agnes van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) Minister Donner van Justitie sluit de bijeenkomst af.

CDA-Grand café
Vanaf 17.30 uur is het CDA-Grand café geopend. Belangstellenden kunnen daar in informele sfeer praten met CDA-kamerleden en ministers over de belangrijkste verkiezingsthema's mobiliteit, integratie, onderwijs, zorg, veiligheid en werk op maat.

Bezoek buitenlandse politici
Onder de vlag van het IMD (Institute for Multiparty Democracy) volgen politici uit Tanzania, Bolivia, Mozambique, Guetemala, Ghana en Aruba de laatste dagen van de CDA-campagne. De buitenlandse politici willen zien hoe in Nederland campagne wordt gevoerd. Zij zullen ook aanwezig zijn tijdens de slotmanifestatie in Rotterdam.

Voorafgaand aan de slotmanifestatie is er een werkbezoek van een delegatie onder leiding van fractievoorzitter Verhagen. U ontvangt separaat een programma van dit werkbezoek.