BTG en BT sluiten mantelovereenkomst

Driebergen / Amsterdam, 20 januari 2003 - BTG (Bond Telecom Gebruikers) en BT hebben een mantelovereenkomst gesloten. BTG-leden kunnen daardoor vanaf nu BT-diensten afnemen tegen speciale BTG-tarieven. In eerste instantie betreft het spraakdiensten, welke spoedig zullen worden gevolgd door IP services van BT.

BTG behartigt de telecombelangen van circa 280 nationale en internationale bedrijven uit uiteenlopende sectoren. De BTG-leden mogen zich rekenen tot de top 250 van het Nederlandse bedrijfsleven.

Kees Tromp, directeur BTG:
"Wij zijn bijzonder ingenomen met deze mantelovereenkomst. De overeenkomst met BT betekent voor BTG-leden een waardevolle uitbreiding van het BTG-portfolio met nationale en internationale diensten. Bovendien is BT een gewaardeerde marktpartij binnen de telecomsector".

Michel De Coster, Country Manager BT Nederland NV: "BT richt zich op het topsegment van het Nederlandse bedrijfsleven, in het bijzonder op banken, verzekeringsmaatschappijen en organisaties in de sectoren diensten, overheid en industrie. BTG behartigt bij uitstek de belangen van deze voor BT belangrijke klantgroepen."

Over BT Nederland N.V.
BT Nederland N.V. is de divisie binnen BT die zakelijke klanten over de hele wereld bedient met bedrijfsoplossingen en services. Als gespecialiseerd leverancier van diensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie biedt BT Nederland N.V geïntegreerde dataservices met toegevoegde waarde. Op die manier speelt BT in op de wensen en eisen van Europees en wereldwijd opererende ondernemingen met verschillende vestigingen.

Dankzij het wereldwijde netwerk van BT en haar strategische partnerships kan zij klanten bedienen in alle belangrijke commerciële centra van Europa, Noord-Amerika en Azië.

Het aanbod van BT Nederland N.V varieert van desktop- en netwerkapparatuur en -software, transport en connectiviteit, op IP gebaseerde e-businessoplossingen, beheerde netwerkservices en systeemintegratie tot advies voor complexe vraagstukken van internationaal opererende ondernemingen.

BT heeft 17 jaar ervaring in wereldwijd account management. Ongeveer de helft van het personeel is werkzaam in vestigingen buiten Engeland.

Kijk voor meer informatie op www.bt
.nl .

Kijk voor meer informatie over BTG op www.btg.org .

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Hill and Knowlton Nederland: 020 - 404 47 07
Jeroen Hellenberg jhellenberg@hillandknowlton.com of Jeroen Gerlag jgerlag@hillandknowlton.com