TELECOM UTRECHT NV

Telecom Utrecht sluit langdurige overeenkomst in Limburg

Heerlen, 16 januari 2003
De directies van Telecom Utrecht NV en Licom nv in Heerlen hebben een 5-jarige overeenkomst gesloten betreffende het volledige beheer van data-en telecomverbindingen tussen alle vestigingen van Licom in Zuid-Limburg. Het betreft 26 - 2Mbit/s-verbindingen tussen 17 locaties. Telecom Utrecht draagt zorg voor de aanleg, beheer en monitoring van de verbindingen van Licom nv.
Onlangs heeft Telecom Utrecht gelijksoortige overeenkomsten getekend met Woningcorporatie Mitros in Utrecht en het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.
Telecom Utrecht NV is een landelijk opererende aanbieder van data- en telecommunicatiediensten die haar oorsprong vindt in de Provincie Utrecht. Telecom Utrecht NV richt zich met name op lokale acces netwerken.
Telecom Utrecht heeft in september 2002 het glasvezelnetwerk van Tritone Telecom BV overgenomen met cityringen in Heerlen en Eindhoven. Daarmee komt Telecom Utrecht tegemoet aan de groeiende vraag naar o.a. betrouwbare verbindingen ten behoeve van data- en telecommunicatiediensten voor het bedrijfsleven. Dit past in de ambitieuze groeistrategie van Telecom Utrecht.
Voor meer informatie: www.telecomutrecht.nl
Telecom Utrecht

-Sinds de oprichting in 1996 biedt Telecom Utrecht haar opdrachtgevers een breed scala van dataverbindingen met snelheden van 256 kbit/s tot STM16. Daarnaast is het bedrijf o.a. actief op het terrein van de aanleg en het beheer van telefooncentrales en LAN/WAN-netwerken.