Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 20-01-2003 Persberichten district Land van Cuijk

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN CUIJK

Een 28 jarige man uit Vianen is op 19 januari 2003 aangehouden ivm bedreiging van een 51 jarige caféhouder uit Cuijk. De man was betrokken bij een onenigheid in een horecagelegenheid aan de Grotestraat te Cuijk en moest de zaak verlaten. Hierbij bedreigde hij de caféhouder. Na zijn aanhouding bedreigde de man de politiemannen en vernielde een deur in het politiebureau. Hij is ingesloten.

INBRAAK AUTO CUIJK

Bij een inbraak in een geparkeerde auto aan de Hermelijnkwartier te Cuijk in de nacht van 19 op 20 januari 2003 is de autoradio, een jas en carkit weggenomen. De daders vernielden een portierruit.

INBRAAK AUTO SINT ANTHONIS

Bij een inbraak in een geparkeerde auto aan de Den Hil te Sint Anthonis in de nacht van 19 op 20 januari 2003 is de autoradiocdspeler en een navigatiesysteem weggenomen. De daders forceerden het portierslot.

INBRAAK AUTO SINT ANTHONIS

Bij een inbraak in een geparkeerde auto aan de Peelkant te Sint Anthonis in de nacht van 19 op 20 januari 2003 is de autoradiocdspeler en enkele cd`s weggenomen. De daders forceerden het portier.

HENNEKKWEKERIJ ONTMANTELD CUIJK

Op 20 januari 2003 is op de Zandberg te Cuijk in een loods een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Hierbij zijn 421 planten aangetroffen. De planten, alsmede de benodigde apparatuur zijn inbeslaggenomen. Een 29 jarige man uit Cuijk is aangehouden.