Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 20-01-2003 Persberichten district De Leijgraaf

RIJDEN ONDER INVLOED VEGHEL

Tegen een 43 jarige automobilist uit Schijndel is op 19 januari 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 17.50 uur op het Stadhuisplein te Veghel.

VERDACHTE HUISELIJK GEWELD AANGEHOUDEN BOEKEL

Een 37 jarige man uit de gemeente Boekel is op 19 januari 2003 omstreeks 19.50 uur aangehouden ivm mishandeling van zijn 36 jarige vrouw met wie hij in echtscheiding ligt. De man sloeg de vrouw een gebroken neus, nadat de vrouw een ruit van de woning had vernield, waar de man op dat moment was. De man is ingesloten.

GEWAPENDE OVERVAL UDEN

Een 17 jarige pizzakoerier uit Uden is op 19 januari 2003 omstreeks 19.10 uur overvallen op de Abdijlaan te Uden. De jongen moest onder bedreiging met een mes, door 2 nog onbekende mannen, zijn geld afgeven. Ook werden zijn pizza`s meegenomen. De mannen vluchtten daarna weg in de richting van de Beatrixhof te Uden. De politie verzoekt getuigen van deze overval contact met haar op te nemen.

AANRIJDING LETSEL ERP

Bij een aanrijding op Hurkske te Erp op 20 januari 2003 omstreeks 10.40 uur is de 22 jarige bestuurder van een personenauto ernstig gewond overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Het slachtoffer botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Een 19 jarige man uit Zeeland, die bij hem in de auto zat, raakte licht gewond. De brandweer haalde het slachtoffer uit het voertuig. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door de traumahelikopter.