Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Maandag 20 januari 2003

Auto tegen boom
Steenbergen: Een 31-jarige inwoner uit Steenbergen is zondagavond met zijn personenauto tegen een boom gereden. De bestuurder reed over de Halsterseweg in de richting van Steenbergen toen hij de macht over het stuur verloor en tegen een boom reed. Hij raakte bekneld in zijn personenauto en is met behulp van de brandweer bevrijd uit zijn benaderde positie. De personenauto raakte bij deze aanrijding total loss. Aangezien de politie een vermoeden had dat er sprake was van alcoholgebruik is er een bloedproef afgenomen. De uitslag van de bloedproef is nog niet bekend.

Diefstal van auto
Bergen op Zoom: Vanaf een parkeerterrein aan het van de Bunthof in Bergen op Zoom is in de loop van zondag een personenauto gestolen. De personenauto van het merk Ford Fiësta is voorzien van het kenteken HB-41-GB. De eigenaar heeft aangifte gedaan en de auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd.

Inbreker op heterdaad aangehouden Bergen op Zoom: Door de politie is afgelopen nacht een inbreker op heterdaad aangehouden toen hij op het dak van een café liep. De inbreker had iets daarvoor de toegangspoort van het café, dat gevestigd is aan de Dubbelstraat in Bergen op Zoom, geforceerd met een breekvoorwerp. De 33-jarige inbreker zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie sluit niet uit dat de inbreker zich al eerder schuldig heeft gemaakt aan inbraak en stelt een nader onderzoek in.

Aanrijding met letsel
Heerle: Zondagavond vond een aanrijding plaats op de kruising Gareelweg met de Jagersweg in Heerle. Een 21-jarige inwoner uit Roosendaal, de bestuurder van een personenauto, verleende op genoemde kruising geen voorrang aan een personenauto die bestuurd werd door een 40-jarige inwoner uit Moerstraten. De 40-jarige bestuurder raakte bij dit ongeval licht gewond. Beide voertuigen raakte total-loss.

Inbraak in personenauto
Wouw: In een personenauto die geparkeerd stond aan de Gierelaar in Wouw is zondagnacht ingebroken. Het is nog onbekend hoe de dader(s) toegang tot de auto kreeg. Er werd een autoradio-/ CD-speler gestolen.

Inbraak in berging
Roosendaal: In een berging van een woning aan de President Kennedylaan in Roosendaal is zondagnacht ingebroken. De dader(s) forceerde het slot van de toegansgdeur. Op dit moment is nog niet precies bekend of er iets is weggenomen.

Bron: Nicolette Bovenhorst