Partij van de Arbeid


Den Haag, 18 januari 2003

GROTE PVDA-BIJEENKOMST IN ROTTERDAM

Maandag 20 januari organiseert de PvdA een landelijke bijeenkomst in Rotterdam. De bijeenkomst vindt plaats in Off Corso, Kruiskade 22 in Rotterdam en begint om 19.30 uur. De presentatie is in handen van Studio Sport-presentator Humberto Tan.

Na de opening door Humberto Tan spreekt PvdA-lijsttrekker Wouter Bos, rond 19.30 uur, de aanwezigen toe. Tijdens de speech gaat de PvdA-lijsttrekker in op thema's die tijdens de campagne aan bod gekomen zijn. Aansluitend is er voor de aanwezigen de gelegenheid hierop te reageren.

Rond 20.10 uur wordt door middel van een vijftal vragen de mening van de aanwezigen gevraagd. De vragen handelen over actuele thema's en hebben als leidraad 'De PvdA staat voor ..'. De presentatie van dit onderdeel is in handen van Humberto Tan en Wouter Bos.

Aansluitend, rond 20.20 uur, bespreken de Rode Musketiers (PvdA-Kamerleden Peter van Heemst, Aleid Wolfsen en Gerritjan Van Oven) hun campagneactiviteiten van de afgelopen weken. Tevens zullen zij aandacht vragen voor het door hen opgestelde 10-puntenplan over veiligheid.

Rond 20.45 uur wordt de Marathon van Rotterdam aangekondigd. De Marathon van Rotterdam is campagneactiviteit, waarbij diverse kandidaat-kamerleden te beginnen met Peter van Heemst en Aleid Wolfsen samen met lokale PvdA-politici uit Rotterdam gedurende 24 uur diverse campagneactiviteiten in Rotterdam uitvoeren.

Om 21.00 uur geven Humberto Tan en Wouter Bos het startschot voor de Marathon. Aansluitend is er voor de aanwezigen een gelegenheid om met PvdA kandidaat-kamerleden van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 22.30 uur.