Openbaar Ministerie

Maandag bij Opsporing Verzocht

Op Oudejaarsochtend denkt een baliemedewerkster van een Rotterdamse bank dat zij een schoonmaker binnenlaat. Maar het loopt anders, want niet veel later vreest zij voor haar leven. Politie en Openbaar Ministerie vragen maandagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht de hulp van het publiek bij het oplossen van dit ernstige misdrijf.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht is een samenwerkingsverband tussen de Avro, politie en Openbaar Ministerie. In dit programma wordt de hulp van televisiekijkers gevraagd bij het oplossen van ernstige strafbare feiten.

Opsporing Verzocht: iedere maandagavond bij de AVRO op Nederland 1 rond 19.00 uur en 22.00 uur. Herhaling: dinsdag rond 12.15 uur

In de uitzending van maandag 20 januari wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Rotterdam - Op Oudejaarsochtend denkt een baliemedewerkster van een bank dat zij een schoonmaker binnenlaat. Maar het loopt anders, want niet veel later vreest zij voor haar leven.

Oosterbeek - Tijdens het bijvullen van een sigarettenautomaat in een café, wordt er ingebroken in de auto van een exploitant van diverse sigarettenautomaten. Dezelfde avond wordt de man ook thuis overvallen.

Nijmegen - De eigenaar van een hennepwinkel wordt dood in zijn zaak aangetroffen. Wie is de man die de politie in Nijmegen belde om hen op het spoor van een moordenaar te brengen.

Groningen - Dinsdag 19 november is in het Boterdiep in Groningen, in de buurt van een woonboot, het stoffelijk overschot van een tot nu toe onbekende man gevonden.

Nijmegen - De eigenaar van een hennepwinkel wordt dood in zijn zaak aangetroffen. Wie is de man die de politie in Nijmegen belde om hen op het spoor van een moordenaar te brengen.

Rotterdam - Een rechercheteam heeft de jacht geopend op de moordenaars van twee mannen. Zij werden in hun woning door een vuurwapen om het leven gebracht.

Resultaten - De reacties op de zaken van de uitzending van 13 januari hoort u van Peter Boots van het K.L.P.D.

Voor meer informatie over deze onderwerpen: www.opsporingverzocht.nl

Laatste update: 18 januari 2003