Gemeente Lisse

07-01-2003 Facelift openbare ruimte rondom Winkelcentrum Poelmarkt

detail: Facelift openbare ruimte rondom Winkelcentrum Poelmarkt Wilt u weten wat de plannen inhouden, of heeft u zelf ideeën hierover? Kom dan op 21 januari naar de presentatie c.q. inspraakavond.

Mede naar aanleiding van de verbouwing van het winkelcentrum Poelmarkt is besloten om ook de openbare ruimte rondom het winkelcentrum een facelift te geven. Het gaat om een herinrichting/-opfrissing van de openbare ruimte om de uitstraling en het aanzien van het winkelcentrum te verbeteren. Voor deze facelift is door de raad een aantal uitgangspunten vastgelegd. Op basis van deze uitgangspunten is een conceptplan opgesteld.

Wat willen we aanpakken?
Het plan voorziet onder meer in ondergrondse afvalinzameling, nieuwe verhardingsmaterialen, uitbreiding van de openbare parkeerplaatsen, nieuwe groenvoorzieningen en vervanging van de openbare verlichting. Het conceptplan wordt op de inspraakavond nader toegelicht.

Inspraakavond
Op dinsdagavond 21 januari 2003, aanvang 20:00 uur wordt in de raadzaal van het gemeentehuis voor belanghebbenden (omwonenden/winkeliers) en geïnteresseerden een toelichting gegeven op het conceptplan. U krijgt ook uitleg over de procedure. Op deze avond kunt u uw zienswijze of bedenkingen over het plan kenbaar maken. Dit kan ook later, gedurende de inspraakperiode.

Verslag
Kunt u niet bij de inspraakavond aanwezig zijn maar wilt u wel graag het verslag van deze avond ontvangen? Neem dan contact op met de heer R.A.J. van Eeuwijk van de afdeling Weg- en Waterbouw. Zijn directe telefoonnummer is (0252) 433 188.

Inspraakperiode
Het conceptplan ligt in de periode van woensdag 22 januari t/m woensdag 19 februari 2003 voor u ter inzage. U kunt het plan op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 08:30 uur 12:30 uur inzien bij de afdeling Weg- en Waterbouw in het gemeentehuis. Gedurende deze periode kunt u zowel schriftelijk als mondeling uw zienswijzen/bedenkingen ten aanzien van het conceptplan kenbaar maken.