ENSA@WORK

Het grootste HP Enterprise Computing evenement van Europa

20 - 23 januari 2003, RAI Amsterdam

Van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 januari 2003 organiseert HP in de Amsterdamse RAI de ENSA@WORK Storage Conferentie het grootste HP Enterprise Computing evenement van dit jaar in Europa. ENSA (Enterprise Storage Network Architecture) is HP's end-to-end infrastructuur voor bedrijfsbrede gegevensopslag en -beveiliging. Carly Fiorina, chairman en CEO van HP, opent de conferentie op 21 januari met een keynote speech. Verder is er een uitgebreid programma van sprekers.

Centraal staat dit jaar de Adaptive Storage-strategie van HP, die er op gericht is om organisaties de meest optimale opslaginfrastructuur te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Aan de hand van presentaties, informatiesessies, demonstraties en workshops tonen zowel HP als de partners van HP hun oplossingen en producten op dit gebied.

Naar aanleiding van dit evenement organiseert HP op 20, 21 en 22 januari een speciaal programma voor leden van de Nederlandse pers:

Maandag 20 januari
14.30-15.30 uur Persbriefing voor internationale en Nederlandse pers, door Olaf Swantee, general manager and vice president, HP Network Storage Solutions. vanaf 16.00 uur Mogelijkheid voor 1:1 interviews met HP executives*. Wereldpremière HP Racing livery launch.
20:00 uur Diner met HP executives.

Dinsdag 21 januari
09:00 uur - lunch Gelegenheid tot het bijwonen van verschillende keynotes, van onder andere:
* Carly Fiorina, Chairman en CEO van HP (openingskeynote);
* Howard D. Elias, Senior VP en GM van HP Network Storage Solutions;
* Greg Yeresm Chairman en CEO van Brocade Communication Systems. Lunch Lunch en rondleiding over de beursvloer.
's Middags Toegang tot de ENSA@Work programma's
Mogelijkheid voor 1:1 interviews met HP executives*.

Woensdag 22 januari
09:00 uur - lunch Gelegenheid tot het bijwonen van verschillende keynotes, van onder andere:
* Peter Blackmore, Executive VP, Enterprise Systems Group van HP;
* Bob Muglia, Senior VP, Enterprise Storage Division van Microsoft;
* Tony Carroza, VP Worldwide Sales van Quantum;
* Keynote van Intel, naam nog nader bekend te maken. Gehele dag Toegang tot de ENSA@Work programma's.
Mogelijkheid voor 1:1 interviews met HP executives*

Aanmelden
Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het persprogramma tijdens ENSA@WORK 2003. U kunt zich aanmelden via het bijgesloten registratieformulier. Wij verzoeken u om voor 15 januari 2003 te reageren en hopen u in de RAI te mogen begroeten.

Uitgebreide informatie over ENSA@WORK 2003 is te vinden op: www.hp.nl/ensa2003/.

Met vriendelijke groeten,

Jos Baltes
PR Manager HP

*Indien u geïnteresseerd bent in het houden van 1:1 interviews met een of meerdere executives van HP, verzoeken wij u om op het bijgesloten antwoordformulier aan te geven met wie u graag wenst te spreken. Aangezien het aantal verzoeken waarschijnlijk groter zal zijn dan het aantal interview-slots, kunnen wij helaas niet garanderen dat uw verzoek zal worden gehonoreerd. Des te eerder wij uw verzoek ontvangen, des te groter de kans dat uw verzoek gehonoreerd zal worden.