Gemeente Den Helder

15-01-2003
Vergaderingen week 4
Dinsdag 21 januari: commissie Bestuur, Middelen, Openbare orde en Veiligheid (BMOV).
Deze vergadering vervalt wegens gebrek aan agendapunten. De eerstvolgende bijeenkomst is op 18 februari.

Donderdag 23 januari: commissie Educatie, Sport & Cultuur (ES&C). Op de agenda staat onder andere:

- de beleidsnota educatie 2003-2006;

- een voorstel voor het beschikbaar stellen van meer geld voor de uitbreiding van de zmlk-school De Meerpaal met twee groepsruimten en nevenruimten;

- het project kunstonderwijs o.b.s. Tweemaster-Tuselant, met toelichting door mevrouw J. Post van Triade;

- Basisvorming in Julianadorp? De heer Rijnten, voorzitter van de centrale directie SAVO, geeft een toelichting op de plannen en de gevolgen van de verplaatsing van de Bavo-vestiging aan de Molukkenstraat.

Week 5:
Maandag 27 januari: commissie Stedelijke Ontwikkeling (SO) Dinsdag 28 januari: commissie Stedelijk Beheer (SB) Donderdag 30 januari: commissie Maatschappelijk Welzijn (MW) (de agendapunten van deze vergaderingen waren bij het samenstellen van deze pagina nog niet bekend).

De vergaderingen vinden plaats in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur, tenzij anders aangegeven. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen.

« terug