TQ3 travel solutions nederland versterkt haar commerciele activiteiten

Nieuwegein 21 januari 2003 ? Met het samenvoegen van de activiteiten op het gebied van Sales & Accountmanagement, Marketing, Customer Care en Supplier Relations versterkt TQ3 Travel Solutions Nederland haar commerciële activiteiten. Om die reden zal per 1 mei a.s. de heer Gert Kwikkers (43), toetreden als lid van de directie van TQ3 Travel Solutions in Nederland.

De heer Kwikkers zal samen met de heer Geert Jan Jongeneel (Finance & HRM en lid van het Europese bestuur) en de heer Pieter Simons (Operations & IT) de directie van TQ3 Nederland vormen.

Geert Jan Jongeneel: "De benoeming van Gert Kwikkers past in de strategie met betrekking tot de verdere internationale organisatie ontwikkeling van TQ3 Travel Solutions. Wij zijn zeer verheugd dat Gert Kwikkers heeft besloten onze organisatie te versterken. Het proces rondom de vorming van een directiestructuur in Nederland die past bij onze Europese organisatiestructuur is hierbij succesvol afgerond".

Gert Kwikkers, startte zijn loopbaan in 1988 bij KLM waar hij tot 2000 diverse sales en marketingfuncties bekleedde. Zijn meest recente functie is Vice President Business Development bij Nuon Energy Systems & Services.

##

PERSBERICHT
TQ3 TRAVEL SOLUTIONS NEDERLAND VERSTERKT HAAR COMMERCIELE ACTIVITEITEN

Noot aan de redactie (