Ingezonden persbericht


Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-01-2003
Persberichten district Binnensticht, 09.00 uur

Ongeval letsel
MAARTENSDIJK- Op de Rijksweg A27 heeft op maandagmiddag omstreeks 17.45 uur een ongeval met letsel plaatsgevonden.

Een 28-jarige motorrijder uit Groningen reed over de Rijkweg A27, komende uit de richting van Utrecht en gaande in de richting van Hilversum. Voor de motorrijder reed een 40-jarige bestuurder uit Amersfoort. De 40-jarige man moest ineens remmen door het verkeer voor hem. De motorrijder zag dit te laat en kon niet meer remmen, hierdoor ontstond een botsing tussen beide voertuigen. De motorrijder liep bij het ongeval letsel op aan zijn knie, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Winkeldiefjes aangehouden
ZEIST- Op maandagmiddag heeft de eigenaar van een winkel aan het Emmaplein, twee winkeldiefjes aangehouden.

Een 10-jarig en 8-jarig meisje uit Zeist waren omstreeks 16.00 uur de winkel binnengelopen en hadden cosmetica artikelen in hun jaszak verstopt, met een waarde van 35,36 euro. Toen de meisjes de winkel uit wilde lopen, ging het alarm af. Beiden hadden het op een lopen gezet, maar de 31-jarige eigenaar van de winkel kon hen toch in de kraag vatten en heeft hierop de politie gewaarschuwd.

Deze heeft beide dames meegenomen naar het bureau. Met de beide verdachten en hun ouders zal een corrigerend gesprek worden gevoerd.

Ongeval letsel
ZEIST- Op de Schaerwijdelaan heeft op dinsdagmorgen omstreeks 06.35 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een motorfiets.

Een 37-jarige bestuurder uit Zeist reed over de
Schaerwijdelaan, komende uit de richting Utrechtseweg. Op het kruispunt Schaerdewijdelaan verleende de bestuurder geen voorrang aan een 42-jarige motorrijder uit Zeist, hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. De motorrijder liep hierbij letsel op aan zijn enkel.