Ingezonden persbericht


Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 21-01-2003
Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, 06-51 40 19 52

Aanrijding
ALMERE Een overstekende hond was maandagmiddag de oorzaak van een ongeluk op de rijksweg A6. Een 36-jarige automobilist uit Almere zag de hond en remde af. Een 56-jarige automobiliste uit Lelystad remde ook, maar kon niet voorkomen dat ze achterop de Almeerder botste. Beide bestuurders zijn per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De hond bleef ongedeerd.

Aanhouding
LELYSTAD Een 51-jarige automobilist uit Lelystad is maandagnacht op de Agorabaan aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies een promillage van 1,06. Tegen deze man is proces-verbaal opgemaakt. Hij is met een rijverbod van 4 uur heengezonden.

Brand
LELYSTAD In een woning in een Grietenij-flat woedde maandagavond brand die de brandweer bluste. Niemand raakte daarbij gewond. De precieze schade en de oorzaak zijn niet bekend.

Poging inbraak
URK Bij de politie is aangifte gedaan van twee woninginbraken op de Nieuw Guineastraat afgelopen weekeind. In zoverre bekend zijn geen goederen weggenomen. De politie onderzoekt de zaken.