Ingezonden persbericht


Internetportal introduceert Mobile Premium SMS bundelpakketten

GOEDKOPER SMS-EN MET LYCOS

Haarlem, 21 januari 2003 - Internetportal Lycos, (www.lycos.nl), een top-5 Internetbestemming in Nederland, gaat SMS-bundelpakketten aanbieden tegen concurrerende prijzen. De prijzen voor de sms-berichten liggen een stuk lager dan bij de telecomoperators.

Dagelijks bezoeken 30.000 unieke bezoekers het kanaal. De gebruikers van de Premium SMS bundelpakketten hebben de mogelijkheid om groepSMS te versturen, maar ook internationale of langere SMS-berichten (maximaal 751 tekens). Uniek aan de service is Q-SMS. Bij Q-SMS kan je een grote groep gebruikers een vraag stellen met drie antwoordmogelijkheden. Zo kan je je voetbalteam of vriendinnenclub de vraag stellen of ze vanavond een biertje mee gaan drinken met daarbij de antwoordmogelijkheden 'ja, nee en misschien'. De resultaten zijn voor de vraagsteller zichtbaar op de Lycos-site. De SMS-berichten zijn reclamevrij. De service is geontegreerd in het Lycos-menu en met de populaire datingdienst Love@Lycos.

Over Lycos Europe
Lycos Europe (Neuer Markt : LCY / Nouveau Marchi : 5770) is een van de leidende Europese Internetbestemmingen die een pan-Europees netwerk van websites in tien talen beheert. Het bedrijf biedt een combinatie van zoekmogelijkheden, communicatiediensten, content kanalen, toegang tot het Internet, het maken van homepages en online gemeenschappen die een brede reeks doelgroepen aanspreekt. Het Lycos Europe Network biedt een aantrekkelijk medium voor zowel klanten als adverteerders en e-commerce partners in heel Europa. Iedere maand worden de sites van Lycos in Europa door meer dan 25 miljoen gebruikers bezocht. Op dit moment genereert Lycos Europe iedere maand meer dan 2,5 miljard weergaven van pagina's. Met een netwerk van websites die Oostenrijk, Belgik, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannik, Italik, Nederland, Noorwegen, Rusland, Spanje, Zweden en Zwitserland beslaan heeft Lycos Europe een groot geografisch bereik in Europa.


Neem voor meer informatie contact op met (

Ingezonden persbericht