Socialistische Partij

SP opent speciale i-mode website

20-01-2003 * Vandaag lanceerde de SP de eerste politieke i-mode website van Nederland - imode.sp.nl - waarop de mobiele nieuwsgierige het laatste nieuws van de partij kan volgen. De i-mode site zal in de komende weken verder uitgebouwd worden.

Het webteam van de SP stelt zich ten doel op de i-mode site compacte informatie aan te bieden die "urgent" kan zijn voor de mobiele internetter. Het laatste nieuws van de SP is er nu al up-to-date aanwezig, maar ook een agenda van belangrijke activiteiten zal verschijnen op imode.sp.nl, evenals (e-mail) adresinformatie van de diverse SP-afdelingen. Uiteraard zullen de mogelijkheden van i-mode om snel contact te leggen, via telefoon of sms, volledig benut worden.

Hoewel momenteel slechts een kleine groep mensen gebruik maakt van i-mode, vindt het SP-webteam het van belang tijdig ervaring op te bouwen met dit nieuwe medium. Net zoals de partij stoeide met een eigen website in de tijd dat nog slechts een klein deel van Nederland "online" was.

De i-mode site is en blijft onderhoudsarm. Het ligt in de bedoeling alle aangeboden informatie automatisch (maar in aangepaste vorm) te genereren uit gegevensbestanden die reeds aangemaakt zijn voor de inhoud van de grote moedersite, www.sp.nl.

In tegenstelling tot de meeste andere i-mode sites, is het bezoek aan imode.sp.nl niet voorbehouden aan betalende abonnees. Iedereen met een i-mode toestel kan erop terecht.

Bekijk een live imode.sp.nl simulatie op NEC of Toshiba