Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 21-01-2003 Persberichten District De Leijgraaf

DRONKEN MAN VALT IN CAFÉ IN SLAAP, Uden

De politie Uden heeft maandagavond een 51-jarige Bosschenaar, die in een café aan de Markt in Uden in slaap was gevallen, ingesloten voor openbare dronkenschap. De man bleek zoveel te hebben gedronken dat hij aan de bar in slaap was gevallen. De agenten hebben de man ter ontnuchtering ingesloten. Proces-verbaal is opgemaakt.

TWEE GEWONDEN BIJ AANRIJDING, Uden

Maandagmiddag zijn bij een aanrijding op de Nistelrodeseweg in Uden een 65-jarige man uit die plaats en een 21-jarige vrouw uit Kleef gewond geraakt. De Udenaar reed vanuit een uitrit de weg op en zag daarbij de vrouw over het hoofd. De man is met ribletsel naar een ziekenhuis in Oss gebracht. De vrouw is met borst- en beenletsel overgebracht naar Veghels ziekenhuis gebracht. De auto`s liepen aanzienlijke schade op.

BRAND DOOR KORTSLUITING IN DROGER, Zeeland

Maandagmiddag is er brand ontstaan in een badkamer van een woning aan het Melkpad in Zeeland. Vermoedelijk is de brand ontstaan door kortsluiting in de wasdroger. De brandweer heeft de brand met een poederblusser kunnen blussen.

SNELHEIDSCONTROLE, Veghel

Maandagavond zijn bij een snelheidscontrole op de Corridor in Veghel acht automobilisten betrapt op te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 153 km/h waar slechts 80 km/h is toegestaan.

INBRAAK IN KANTOOR, Uden

Van maandag op dinsdag is ingebroken in een kantoor aan de Veldmolenweg in Uden. De daders zijn binnengekomen door het vernielen van een ruit. Uit het pand is een geldkistje met een onbekend geldbedrag ontvreemd.