SNS Reaal Groep

BLG Hypotheken introduceert Plaza

21 januari 2003

Naast een informatieve internetsite (www.blg.nl) voor de consument, introduceert BLG Hypotheken nu ook een extranet voor haar intermediair: www.blgplaza.nl. BLG Plaza is het nieuwste hulpmiddel voor de met BLG Hypotheken samenwerkende tussenpersonen.

Opvallende introductiecampagne
BLG Plaza staat symbool voor het (markt)plein waar men informatie haalt. Hetzelfde plein dat ook onderdeel is van het logo van BLG Hypotheken. In een opvallende doos met een handig Zwitsers zakmes wordt de extranetsite geĂŻntroduceerd. Dankzij een persoonlijke inlogcode komt het intermediair bij informatie over onder meer acceptatienormen, productacties en de laatste rentestanden. Ter ondersteuning van de introductie staat er een prijsvraag op de site. Door een aantal vragen te beantwoorden wint men altijd een cadeaubon van Bol.com.

Informatie op maat
Het intermediair kan zich met BLG Plaza abonneren op maatwerkinformatie. Zij ontvangen dan via een e-mailservice automatisch rentewijzigingen, aanpassingen in acceptatienormen en nieuws omtrent productintroducties en acties.

---

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

BLG Hypotheken
De heer Raymond Neilen, hoofd marketing
Jos Klijnenlaan 288
6164 AZ Geleen
Telefoon (046) 47 88 576
Fax (046) 47 88 188
E-mail: raymond.neilen@blg.nl