AutoRai

21-1-2003

Nieuwe Kia Rio financieren tegen 0 procent rente

De aanschaf van een nieuwe Kia Rio is nu nog aantrekkelijker. Als introductieaanbieding voor deze sportieve gezinsauto, biedt de Kia-dealer tijdelijk een financieringsregeling op de Rio aan tegen 0 procent rente. Dit geldt voor maximaal twaalf maanden en tot een maximum van 6.000,-.
De succesvolle Kia Rio is begin januari dit jaar geĂŻntroduceerd. Deze sportieve gezinsauto is de ruimste vijfdeurs auto in zijn klasse. Maar niet alleen de binnenruimte is royaal. Standaard is het model voorzien van onder meer ABS, EBD, gordelspanners voor, bestuurdersairbag, bumpers in carrosseriekleur, getint glas, stuurbekrachtiging, centrale deurvergrendeling, radiovoorbereiding met vier luidsprekers en verstelbare hoofdsteunen voor en achter.

De 1.3 LS uitvoering doet hier nog een schepje bovenop met onder meer standaard dubbele airbags, middenconsole met metaalafwerking, toerenteller, een in hoogte verstelbaar stuur en bestuurderstoel, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, deurgrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur en mistlampen voor.

De Rio is leverbaar vanaf 9.995,-.