ING Groep

Persbericht

Amsterdam, 21 januari 2003

Jacques Kemp benoemd tot CEO van ING Asia/Pacific

Met ingang van 1 april 2003 zal Jacques Kemp (53) worden benoemd tot CEO van het Executive Committee (EC) ING Asia/Pacific en zal, samen met de overige EC-leden Fred Hubbell (voorzitter), Patrick Poon en Paul Scully, leiding geven aan de activiteiten van ING in deze regio. Jacques Kemp is sinds juli 2002 lid van het EC ING Asia/Pacific en werkt sinds augustus 2002 in Hongkong. Hiervoor bekleedde hij diverse functies binnen ING Groep, waaronder lid van het Executive Committee ING Corporate & Investment Banking en Global Head e-Business.

Jacques Kemp volgt Phil Shirriff (57) op die eind maart 2003 zal aftreden als CEO en lid van het Executive Committee ING Asia/Pacific. Shirriff kan terugkijken op een indrukwekkende 40-jarige loopbaan in de financiële dienstverlening, die begon bij Mercantile Mutual in Australië in 1963. Hij zal als bestuurslid aanblijven bij een aantal ING-bedrijven in Australië.

De Raad van Bestuur dankt Phil Shirriff voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van ING Groep in de afgelopen jaren.

Persinformatie:

Joyce Hulst, ING Groep Corporate Communicatie,
(020) 541 5469