VIPE

In Gesprek? Goed nieuws voor modemgebruikers

Vipe introduceert telefonische bereikbaarheid tijdens internetten

Veel modemgebruikers zullen het volgende probleem herkennen: u bent aan het surfen op internet, maar ondertussen bent u telefonisch niet bereikbaar. En u wilt natuurlijk geen belangrijk telefoontje mislopen.

Vanaf nu hoeven modemgebruikers nooit meer een telefoontje te missen. Als eerste in Europa introduceert het Nederlandse bedrijf Vipe een dienst die ervoor zorgt dat mensen die internetten via een modem toch telefonisch bereikbaar zijn. Als er tijdens het internetten gebeld wordt, verschijnt er een pop-up venster op het scherm met daarin de naam en het nummer van de beller. De gebruiker kan er vervolgens voor kiezen om de beller automatisch terug te bellen. In Amerika wordt een soortgelijke service al door verschillende bedrijven succesvol aangeboden. Een paar miljoen Amerikanen maakt reeds gebruik van deze service.

In tegenstelling tot wat de adsl-hype doet vermoeden, is een internetaansluiting via een gewoon modem voor de gemiddelde internetgebruiker nog steeds het voordeligst. Mensen die minder dan 30 à 40 uur per maand internetten, halen de hoge kosten van een adsl-aansluiting er niet uit. De gemiddelde internetgebruiker blijft met 10 à 12 uur internetten per maand ruim onder die grens. Voor telefonische bereikbaarheid tijdens het internetten hoeven modemgebruikers nu ook niet meer over te stappen op adsl. Met de nieuwe dienst van Vipe zijn modemgebruikers op een veel voordeliger manier telefonisch bereikbaar tijdens het surfen op internet.

De VipeCallInfo dienst kost in totaal slechts 15 Euro per jaar. Daarmee is het een goedkoper alternatief dan adsl, ISDN, kabel of een tweede telefoonlijn. Op www.callinfo.nl, kan iedereen zich aanmelden om de VipeCallInfo dienst een maand gratis en vrijblijvend uit te proberen.

Voor meer informatie en voor vragen kunt u onze website www.callinfo.nl bezoeken of contact opnemen met:

Lisette Roosing , tel.: 06-47236819

Vipe

1ste van de kunstraat 292
2521 AV Den Haag

070-3699369
e-mail: info@vipe.nl
website:
www.vipe.nl Vipe -- your connection to the world

21 jan 03 09:03