Ingezonden persbericht

PERSBERICHT - zone5300.nl verkiezingsnieuwsflits

Het was de laatste tijd een beetje stil rond Periks Periodiek, de meest geruchtmakende internetcourant van wakker Nederland, maar met de verkiezingen op de stoep kon het niet uitblijven: Perik is terug! De Haagse redactie van Perik Industries Inc. brengt vlak voor de verkiezingen maar liefst 4 scoops:


- Wouter Bos vindt sluiers te erotiserend
PvdA-lijsttrekker Wouter Bos wil dat het dragen van sluiers in de klas verboden wordt. Hij vindt dat de sluiers een sterk erotische uitstraling hebben en leiden tot excessen in het onderwijs. Zie http://perik.zone5300.nl/periodiek/index.php?id=29


- Wiegel ziet af van moord op Zalm
De leiding van de VVD ziet af van het plan van Hans Wiegel om Gerrit Zalm twee dagen voor de verkiezingen te laten vermoorden. De VVD-oudgediende stelde vorige week voor Zalm te laten ombrengen door een freelance terrorist, teneinde stemmen te winnen.
Zie http://perik.zone5300.nl/periodiek/index.php?id=30


- Femke Halsema vindt Jan Mulder uit bek stinken GroenLinks-babe Femke Halsema weigert zich in het programma Barend & Van Dorp te laten interviewen als Jan Mulder daar aanwezig is. Volgens Halsema stinkt de veelbetaalde medetafelaar Mulder zo vreselijk uit zijn mond, dat het onmogelijk is een goed gesprek te voeren. Zie http://perik.zone5300.nl/periodiek/index.php?id=31


- Fors debat in Land- en Tuinbouwjournaal

D56 fractieleider Tom Graaf is vanmiddag tussen 12.27 uur en 12.28 uur te horen in het Radio 5 programma Berichten voor de Land- en Tuinbouw. De leider van deze referendumentalistische groepering maakt daarmee zijn premiere in het publieke politieke debat.
Zie http://perik.zone5300.nl/periodiek/?id=32

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + +