Ingezonden persbericht


persbericht

Bunnik, maandag 16 december 2002

communicatiebureaus veel interesse voor content management systemen

Neximus organiseert CMS workshop voor communicatiebureaus

Op woensdag 22 januari organiseert internetbureau Neximus een CMS workshop voor communicatiebureaus in Slot Zeist. Tijdens de workshop gaat Neximus in op de do s en don t s van content management systemen en presenteert het CMS SiteDirector 4.0. Uit de voorinschrijving op www.SiteDirector.nl blijken communicatiebureaus veel interesse te hebben in deze workshop. Inschrijving is nog beperkt mogelijk via de website.

Veel onduidelijk over content management systemen

Communicatiebureaus voeren regelmatig webprojecten voor organisaties uit. Deze variëren van schrijftrainingen, tot complete ontwikkel- en implementatietrajecten. Hierbij lopen bureaus regelmatig op tegen onhandige, onwerkbare en dure content management systemen. Versie 4.0 van SiteDirector is met communicatiebureaus, speciaal ontwikkeld vóór communicatiebureaus die aan inter- en intranettrajecten werken. Een demonstratie van SiteDirector is te zien op: www.sitedirector.nl.

CMS voor communicatiebureaus

SiteDirector verdeelt teksten in informatietypen. Dit past goed in de gedachtewereld van communicatiebureaus, die veelvuldig met informatietypen werken. Voor klanten van communicatiebureaus is door het gebruik van informatietypen ook direct duidelijk waarvoor de content bedoeld is en hoe de tekst geschreven moet worden. SiteDirector werkt daardoor direct aan de kwaliteit en consistentie van teksten (content).

Tom Steenbakkers, account manager Neximus: Met de introductie van SiteDirector 4.0 beschikken communicatiebureaus over een flexibel, betrouwbaar en compleet content management systeem, die zij binnen hun projecten kunnen aanbieden.

Nieuwe standaard functionaliteiten

Met versie 4.0 voegt Neximus ook functionaliteiten toe aan SiteDirector. Zo is het mogelijk een smoelenboek aan een intranetsite toe te voegen, maar ook een forum, enquête en verspreiding van een nieuwsbrief aan een internetsite.

SiteDirector is volledig aan te sturen via een internetbrowser. Dus geen programma s meer die apart geïnstalleerd moeten worden. Hierdoor is SiteDirector te gebruiken als een simpele webpagina en is overal op het bedrijfsnetwerk toegang tot het programma.

Een bewezen systeem

SiteDirector wordt onder andere door de volgende organisaties gebruikt:


- Pensioen- en Verzekeringskamer (www.pvk.nl)

- Autoriteit Financiële Markten (www.autoriteit-fm.nl)

- Groeneveld Intersafe bv (www.groeneveld-intersafe.nl)

- Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (www.veiligheidskunde.nl)

- LG.Philips Displays Eindhoven

einde bericht

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tom Steenbakkers, 030 - 659 26 36, t.steenbakkers@neximus.com

Neximus bv

Regulierenring 2

3981 LB Bunnik

Tel: 030 659 26 36

Fax: 030 659 26 46

E-mail: info@SiteDirector.nl

Internet: www.SiteDirector.nl

Pagina 2 ©2002 Neximus bv

Neximus bv

Regulierenring 2 Tel: 030 - 659 26 36 E-mail: info@neximus.com ABN AMRO 43.95.81.001

3981 LB Bunnik Fax: 030 - 659 26 46 www.neximus.com KvK Utrecht 30144923