Gemeente Coevorden

PERSBERICHT

14 januari 2003

Uitslagen verkiezingen rechtstreeks op www.coevorden.nl

Uitslagenavond in het Kasteel in Coevorden

Op woensdag 22 januari a.s. worden de verkiezingen voor de Tweede Kamer gehouden. De gemeente Coevorden houdt vanaf 21.00 uur een uitslagenavond in het Kasteel van Coevorden. Alle uitslagen van de 26 stembureaus in de gemeente worden hier gepresenteerd. Verder is in het Kasteel gelegenheid om onder het genot van een drankje via de TV de uitslagen in den lande te volgen.

Uitslagen volgen via www.coevorden.nl
Net als bij de vorige Tweede Kamer verkiezingen in mei 2002 en de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2002 zijn ook nu de Coevorder uitslagen weer via het internet te volgen. Vanaf ongeveer 21.30 uur, wanneer de uitslagen van de eerste stembureaus binnen komen, zijn deze rechtstreeks te volgen via onze site, www.coevorden.nl. Op de home-page van de site is een banner aangebracht waarmee de bezoeker rechtstreeks naar de verkiezingspagina's kan gaan. De cijfers van de 26 stembureaus in de gemeente Coevorden zullen ook automatisch in een totaaloverzicht worden verwerkt, zodat ook de tussenstanden steeds te volgen zijn.

Op deze site zijn overigens ook nog de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen 2002 en de Gemeenteraadsverkiezingen 2002 te vinden.



Gemeente Coevorden