Gemeente Alphen aan den Rijn


Woensdag 22 januari 2003:

Uitslagenavond Tweede Kamerverkiezingen

Woensdag 22 januari 2003 worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. Ook deze keer organiseert het gemeentebestuur weer een speciale avond waar de voorlopige uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen bekend zal worden gemaakt, de zgn. uitslagenavond.

De uitslagenavond wordt gehouden in Commissiekamer 1, 1e etage, Stadhuis, Stadhuisplein 1, zaal open vanaf 20.45 uur. De lokale politieke partijen en de pers zijn voor deze avond uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Het gemeentebestuur nodigt de inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit samen met hen, onder het genot van een drankje de voorlopige uitslag af te wachten. De afdeling Burgerzaken verzorgt op een groot scherm een presentatie van de tussentijdse en voorlopige uitslag. Uiteraard staan er ook enkele TVs opgesteld om de uitslagen landelijk te kunnen volgen.

Gelet op de ruimere openingstijden van de stembureaus (van 07.30 uur tot 21.00 uur) zal burgemeester N.P.M. Schoof naar verwachting rond 22.30 uur (of zoveel eerder of later als mogelijk is) de voorlopige uitslag bekend maken.

Tot ziens op de 22e januari !

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 15 januari 2003 laatste wijziging