Gemeente Waterland


Op 22 januari 2003 zijn er Tweede Kamerverkiezingen in Nederland.

Weet u nog niet wat u gaat stemmen?
Test uw politieke voorkeur met de StemWijzer. Beantwoord stellingen met Eens, Oneens of Neutraal en je komt uit bij de partij die het dichtst bij je staat.

---

LAAT 22 JANUARI UW STEM HOREN!
Donderdag 22 januari kunt u uw stem laten gelden tijdens de Tweede-Kamerverkiezingen. In heel Nederland zullen de stembureaus van 7.30 tot 21.00 uur geopend zijn, zodat u genoeg gelegenheid krijgt om op de partij van uw keuze te stemmen. Op uw stembiljet staat in welk stembureau u wordt verwacht om te stemmen. In Monnickendam kan er niet meer in het Verenigingsgebouw gestemd worden. Dit stemlokaal is verplaatst naar het Weeshuis.

GEEN STEMKAART ONTVANGEN?
Afgelopen week zijn de oproepkaarten voor de Tweede Kamer verkiezing aan alle kiesgerechtigde ingezetenen van Waterland verzonden. Bent u kiesgerechtigd, maar heeft u geen oproepkaart ontvangen? Als u op 10 december 2002 wel ingeschreven stond als ingezetene van de gemeente Waterland dan verzoeken wij u contact op te nemen met bureau burgerzaken, telefoonnummer 0299-658 533. U krijgt dan alsnog een stemkaart.