Gemeente Maassluis

15-1-2003

Drie nieuwe stembureaus in Maassluis

In Maassluis zijn op woensdag 22 januari drie nieuwe stembureaus in gebruik.
Op de oproepingskaart staat het adres van het stembureau waar u moet gaan stemmen. Dat is altijd bij u in de buurt. De stembureaus zijn open van 07.30 uur tot 21.00 uur.

LET OP!!! Enkele stembureau zijn gewijzigd.

Het stembureau in het sport- en recreatiebad Dol-fijn is komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komt tennisvereniging Bequick. Bezoekers van dit stembureau kunnen gebruik maken van de parkeerplaats op het tennispark.

Het stembureau in de v.m. van Egmond Mavo in de Burg. Van Reesstraat is uiteraard met het afbreken van deze locatie ook komen te vervallen. Hiervoor in de plaats wordt een stembureau ingericht in het voorlichtingscentrum De Nissenhut. Deze locatie bevindt zich tegenover het wijkgebouw De Flat. De Nissenhut is het voorlichtingscentrum van de WSM. Bezoekers van dit stembureau kunnen gebruik maken van de parkeerplaats tegenover De Nissenhut. Voor deze ene dag is het ook mogelijk de auto half op de stoep van de Lijsterlaan te parkeren, aan de kant van De Nissenhut (het parkeerverbod is voor die dag tijdelijk opgeheven).

Het stembureau in het Kinderdagverblijf Domino komt te vervallen. Hiervoor in de plaats wordt een stembureau ingericht in de Kardinaal Alfrinkschool aan de Dr. Jan Schoutenlaan 3.

Stadhuis - Koningshoek 93.050
Woning Stichting Maassluis - P.J. Troelstraweg 6 Gemeentemusem - Zuiddijk 16-18
Prinses Christinaschool - Vincent van Goghlaan 2 Tennisvereniging Bequick - Maria Rutgersstraat 2 Dienstverleningscentrum De Tweemaster - Vondelpark 2 Dienstencentrum De Vliet - Arthur van Schendelstraat 25 Montessorischool - Seringenstraat 100 Het Maascollege - Kastanjedal 2
Dienstencentrum De Vloot - De Vloot 72 Openbare basisschool De Westhoek - Zij-ingang IJvogelstraat Protestants Christelijke basisschool De Regenboog - Zwaluwstraat 15 De Nissenhut Voorlichtingscentrum WSM - Lijsterlaan 168 a Kardinaal Alfrinkschool - Dr, Jan Schoutenlaan 3 Wethouder Smithal - Westeinde 96
Verpleeghuis Driemaashave - Stadsmolen 101